Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί έφυγες κύριε καθηγητά;


 
Ο 56χρονος Νίκος Βλησίδης, ο καθηγητής, ο άνθρωπος της Αυτοδιοικήσεως, ο άνθρωπος του Αθλητισμού, «ο Νίκος, ο συναινετικός», όπως συνηθίζαμε κάποιοι φίλοι του να τον αποκαλούμε, προκαλώντας του το μειδίαμα, έφυγε χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανολογώ… Έφυγε ξαφνικά, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία του νησιού μας.
Ο σπουδαίος φίλος Νίκος, ξεκίνησε ως πρόεδρος στην πρώην κοινότητα Χαλκείου όπου εκλέγονταν για πολλά χρόνια. Αργότερα εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δρυμαλίας και θήτευσε ως αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου. Το 2010 εκλέχθηκε ξανά στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αυτή την φορά, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Μαράκη, όπου πήρε και την θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου, θέση που διατηρούσε μέχρι σήμερα. Επίσης εκπροσωπούσε την μειοψηφία στο Δ.Σ. του ΝΟΠΠΠΑΠΠΑ.

Συγκλόνισε και μόνο στο άκουσμά της η είδηση χθες το μεσημέρι για τον θάνατο του Νίκου Βλησίδη –  «δεν ήθελε να χάνει» θα πει ο Πέτρος Μαράκης, «δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης» θα προσθέσει ο Ανδρέας Κατσούλης για τον εκλιπόντα που ζούσε και ανέπνεε για τον Αστέρα Τραγαίας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου