Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αποχώρησαν Κιμ και Κλόε



Οι δύο από τις τρεις αδελφές Καρντάσιαν έφυγαν από την Ελλάδα άρον άρον – Η μάχη απέναντι στο Μεξικό και τη Τουρκία – Μυκονιάτες επιχειρηματίες και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πληρώνουν τα έξοδα της οικογένειας (!!!)

Η Ελλάδα κλαίει. Μετά την Κλόε και η εγκυμονούσα Κιμ αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα καθώς δεν άντεχε μακριά από τον σύντροφό της, ράπερ Κέιν Ουέστ. 
Που να βλέπει τα φανταστικά ηλιοβασιλέματα χωρίς το παλικάρι; Ο Ουέστ είχε υποσχεθεί ότι θα βρίσκονταν στην Ελλάδα την Κυριακή των Βαΐων, όμως επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και έτσι η Κιμ πήρε το αεροπλάνο για τη Νέα Υόρκη. Νωρίτερα, είχε αποχωρήσει και η Κλόε από τη Σαντορίνη με ιδιωτική πτήση με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί στη Νέα Υόρκη, αλλά μην αγχώνεστε. Η οικογένεια Καρντάσιαν δεν έχει …τέλος και μαζί με τα 30 άτομα της παραγωγής του reality show αλλά και μία ντουζίνα σωματοφύλακες μία χαρά διαφήμιση κάνουν για τα δύο νησιά (Μύκονος, Σαντορίνη) και δη το «νησί των ανέμων». Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Κλόε (σύζυγός της είναι ο άσος των Λ.Α. Κλίπερς Λαμάρ Οντόμ) ήθελε να φύγει από το Σάββατο το πρωί λόγω κόντρας με τις δύο αδελφές της, αλλά οι υπεύθυνοι της παραγωγής σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ελληνικής MTC group που είναι υπεύθυνη για τη διαμονή τους στην Ελλάδα κατάφεραν να την πείσουν να ταξιδέψει έστω και για μια μέρα στη Σαντορίνη.

Καβγάς
Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν το Σάββατο το βράδυ ήθελε να φύγει από τη βίλα που έμενε για να επισκεφθεί κεντρικό μαγαζί της Μυκόνου για να παρακολουθήσει σε μεγάλη οθόνη τον αγώνα Λ.Α. Κλίπερς – Μέμφις για την πρώτη φάση των πλέι οφ, αλλά ο θηριώδης σωματοφύλακάς της ήταν αυτός που της το απαγόρευσε σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα να προκληθεί μια ακόμη αναστάτωση. Στη θέση της Κλόε ήρθε στη Σαντορίνη και από σήμερα στη Μύκονο, ο σύντροφος της μεγαλύτερης κόρης, της Κόρτνεϊ, ο Σκοτ Ντίσικ σε ρόλο αντικαταστάτη. Στη Σαντορίνη πάντως δεν πέρασαν και άσχημα καθώς γευμάτισαν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Οίας αφού πρώτα απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα κάνοντας βόλτες στα σοκάκια. Το δείπνο στήθηκε στη βεράντα του ξενοδοχείου και όπως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσε ένα ακόμη γύρισμα για το ριάλιτι.

Επιλογή
Έστω και με μία μικρή καθυστέρηση έγινε γνωστό και το …κόστος της παρουσίας των Καρντάσιαν στην Ελλάδα και δη στη Μύκονο. Η παρουσία τους είναι δωρεάν. Δεν πληρώνουν τίποτα ότι κι εάν κάνουν. Άλλωστε με περίπου 32 εκατομμύρια followers οι οποίοι διαβάζουν τα tweets των τριών κοριτσιών η Μύκονος θα πρέπει να τις βάλει στη λίστα των πιο σημαντικών χορηγών τουλάχιστον για φέτος.  Σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή του Ε!, εδώ και αρκετούς μήνες δινόταν μια πραγματική μάχη ανάμεσα σε τουριστικούς προορισμούς στην Ισπανία, στο Μεξικό και την Τουρκία για το πού θα αποφασίσουν οι κυρίες Καρντάσιαν να πραγματοποιήσουν τα πρώτα καλοκαιρινά γυρίσματα της σεζόν. Μάλιστα λέγεται ότι οι άλλες χώρες πρόσφεραν ιδιαίτερα υψηλά χρηματικά ποσά, γνωρίζοντας πόσο «ακριβές» και ακριβοθώρητες είναι οι σέξι Αρμένισσες. Και κέρδισε η Μύκονος, γιατί το Μεξικό είναι ….συνηθισμένο, η Τουρκία δεν έχει θέρετρα για να φιλοξενήσουν μέλη του διεθνές τζετ σετ και συν της άλλοις η Κλόε είχε έρθει στην Ελλάδα και πάλι το 2010 μαζί με τον Οντόμ για αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Τουρκία. Και συν τοις άλλοις, πριν από λίγες ημέρες σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν γιόρτασε τα γενέθλια της Κόρτνεϊ στην ελληνική ταβέρνα του Τόνι στο Μαλιμπού - τρώγοντας μελιτζανοσαλάτα και ακούγοντας Ρέμο και Θεοδωρίδου με φόντο την ελληνική σημαία. Και όταν η παραγωγή αλλά και οι κυρίες Καρντάσιαν είδαν φωτό του νησιού δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν.

Ρεφενέ
Η υποδοχή έγινε από το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουσαθανά – Μέγα με τη μητέρα Κρις να του λέει γοητευμένη «Είστε ο τυπικός Ελληνας άνδρας που περιμέναμε να συναντήσουμε». Όμως, ο Δήμαρχος ξέρει τι τράβηξε έως να βρει τα χρήματα ώστε να έρθουν στο νησί οι πέντε αρμένισσες και η παρέα της. Τα λεφτά μαζεύτηκαν σχεδόν ρεφενέ καθώς όλοι κατανόησαν ότι η έλευσή τους θα αποτελέσει τη καλύτερη διαφήμιση για το νησί. Η επίσκεψη Καρντάσιαν κόστισε μόλις 20.000 ευρώ - το μισό κόστος των αεροπορικών τους εισιτηρίων δηλαδή, αφού το άλλο μισό καλύφθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (!!!) Όλες οι άλλες ανάγκες καλύφθηκαν από χορηγίες. Έτσι, οι σεκιούριτι που έχουν αναλάβει τη φύλαξη της οικογένειας Καρντάσιαν είναι από την εταιρεία Kernel που παραχώρησε τις υπηρεσίες της δωρεάν. Η βίλα στην Αλεόμανδρα που φιλοξενούνται οι κυρίες Καρντάσιαν (ένα εκπληκτικό σπίτι με πισίνα, τζακούζι, συγκλονιστική θέα αλλά και κοτέτσι και αμπελώνα για το απαραίτητο φολκλόρ) είναι προσφορά της ιδιοκτήτριάς του κυρίας Μίνας Καραγιάννη. Ακόμη και τα απορρυπαντικά είναι χορηγία του σούπερ μάρκετ «Φλώρα». Το φαγητό είναι δωρεάν από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού. Οι κυρίες αλλά και τα μέλη του συνεργείου θα φάνε στη βίλα από τα catering των εστιατορίων «Roca Cookery» και «Camares Catering» ενώ ξενοδοχεία της χώρας («Semeli», «Mukonos view», «Olia») βρίσκονται στη διάθεση των ανθρώπων του E! Εntertainment. Και το πρώτο μόνο βράδυ κατανάλωσαν δύο πεντάκιλες συναγρίδες και δύο ταψιά πίτες (!!)  Οι κυρίες Καρντάσιαν θα φάνε στο καφέ «blue-blue» του κ. Νίκου Δαχτυλίδη, ενώ έχουν προγραμματιστεί: ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στις 30 Απριλίου στο Super Paradise, μια κινηματογράφηση στο παλιό λιμάνι στη χώρα και τη Μικρή Βενετία, καθώς και ένα γύρισμα στην πισίνα του ξενοδοχείου «Leto».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου