Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΑΙΧΜΕΣ με τη Ρούλα Μπράουν

Πρόεδρο  Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο
Με συγχωρείτε κ. Καμμένε μου , αλλά η δήλωσή σας ότι το έγγραφο που διέρρευσε από την προεδρία της δημοκρατίας είναι πλαστό , ήταν τουλάχιστον ατυχής , για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη . Έ όχι και πλαστό έγγραφο από την προεδρία κ . Πρόεδρε!!
Αν το γεγονός ότι είχατε βγει από το κάδρο μετεκλογικά και αποφασίσατε να μπείτε δυναμικά για ν΄ αφήσουν τον Τσίπρα και ν΄ ασχοληθούν τα Μ.Μ.Ε.  με τους Ανεξάρτητους Έλληνες , σ’ αυτό δεν σας φταίει η προεδρία της Δημοκρατίας !! Έλεος κ. Καμμένε μου !

Έλληνες πολίτες !
Άντε βρε τυχεροί ! Ποιος την τύχη σας που έχετε μπροστά σας άλλο ένα μήνα για να απολάυσετε τους πολιτικούς μας να σας αραδιάζουν τους λόγους τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ ευρώ κ δραχμής , δηλαδή Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΥΖΑ !!

Κ. Αντώνη Σαμαρά –πρόεδρο Ν.Δ.
Εντυπωσιακό το γεγονός κ. Πρόεδρε , ότι ξεκινήσατε την προεκλογική περίοδο χωρίς καν να δώσετε σημασία στο ΠΑΣΟΚ ! Βρε πως Αλλάζουν οι καιροί!) Τσίπρας- Καμμένος οι στόχοι του προεκλογικού αγώνα .
Άντε και καλό ψάρεμα !

Κ. Ευάγγελο Βενιζέλο –Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ
Τι έγινε κ. Βενιζέλο μου; Δεν σας είδα και τόσο καλά στο προεδρικό Μέγαρο …Το προεκλογικό μήνυμα  αποκλείετε να είναι : “To ΠΑΣΟΚ σάπισε ”Οπότε εικάζω ότι θα πάτε με το : Ο λαός θέλει συγκυβέρνηση  των δυνάμεων που στηρίζουν την Ευρώπη; Πρωτότυπο !
Δεν προτείνετε και τον Παπαδήμο για να είμαστε σίγουροι , ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα , μη τυχόν & θυμώσουν Merkel και Langard;

Κ Βασίλη Λεβέντη –Πρόεδρο Ένωσης Κεντρώων .
Σχετικά με τη δήλωση σας στο Μεσόγειος ότι οι πολιτικοί έλεγαν & λένε “μπούρδες στον Ελληνικό λαό”, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι αυτό δεν συνάδει με την άλλη δήλωσή σας ότι θα στηρίζατε μια κυβέρνηση  ΝΔ ΠΑΣΟΚ  με την προϋπόθεση ότι  θα έκοβαν τα περιττά έξοδα του κράτους ….
Να υποθέσω ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι τα μόνα περιττά έξοδα που έκοψαν μέχρι σήμερα ήταν οι μισθοί & οι συντάξεις ;

Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Στέλιο Ζούλη & Γ.Γ. Γιάννη Δρυμαλίτη .
Τελικά δεν καταλάβαμε αν ο ρόλος του επικεφαλής της πολιτικής προστασίας είναι να συντονίζει ή να βρίσκεται στο μέτωπο του προβλήματος !
Μόλις τα βρείτε μεταξύ σας, ενημερώστε μας κι εμάς να ξέρουμε !

Πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο .
Τι να σας πώ κ. Πικραμμένε μου!! Η επιλογή σας για τη θέση του πρωθυπουργού ήταν ότι έπρεπε στην παρούσα φάση ,διότι δεν υπάρχει Έλληνας που να μην ταυτίζεται με το όνομα σας !!
Καλή επιτυχία να ευχηθώ στο έργο σας και είθε ν’ αποκτήσουμε κυβέρνηση στις 17 Ιουνίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου