Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι προσπάθειες των διοργανωτών για το Καρναβάλι της Νάξου!
Η παρέλαση με αρχηγό τον Βασιλιά Καρνάβαλο στην κορυφή της πορείας-παρελάσεως στον κεντρικότερο δρόμο της Χώρας (από το Κέντρο Υγείας μέχρι την κεντρική παραλιακή πλατεία) θα ξεκινήσει το πρωί της προσεχούς Κυριακής.
Κατά τα τελευταία εικοσιτετράωρα όλοι όσοι καταγίνονται με την διοργάνωση της εν λόγω καρναβαλικής εκδηλώσεως έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Τρέχουν και δεν φτάνουν!.. Θέλουν να τα προλάβουν όλα. Και καλά κάνουν.
Ελπίζουν σε πολλά. Πιστεύουν σε περισσότερα. Θέλουν - και θα το δείτε θα τα καταφέρουν – «να κάνουν εφέτος στη Χώρα το καλύτερο καρναβάλι όλων των εποχών!». Αυτό δηλώνουν σε όλους τους τόνους.  
ΛΙΓΕΣ ημέρες έχουν μείνει για το φανταστικό 3 ήμερο που προετοιμάζει η Νάξος με την Βοήθεια της εθελοντικής Ομάδας συν+Αξίας και του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Στο Καρναβαλικό Εργαστήριο οι προετοιμασίες για την κατασκευή των αρμάτων έχουν αρχίσει εδώ και κάμποσες εβδομάδες.
Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος είναι έτοιμος για την έναρξη της Μεγάλης Παρελάσεως.
Οι καρναβαλιστές θα απονείμουν το βραβείο της ανοιχτής παλάμης στου πολιτικούς και η Μαμά Ελλάδα με τα δίδυμα παιδιά της θα δυσκολευτεί να τα γεννήσει σε αυτόν το άδικο κόσμο.
650 άτομα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχουν δηλώσεις ήδη συμμετοχή για το Ναξιώτικο Καρναβάλι. 15 άρματα και 30 πεζοπόρα τμήματα είναι μέχρι στιγμής το δυναμικό της παρέλασης.
Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη παρέλαση του Βασιλιά Καρνάβαλου έχει ήδη αρχίσει. Τα χθεσινά στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φακός της στήλης, μιλάνε από μόνα τους…
γ.βλαχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου