Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο Ιάκωβος Σταματίου αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Πανναξιακού για τη περίοδο του Ιανουαρίου

Το πρόβλημα είναι γνωστό και φώναζε από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Πανναξιακός είχε ανάγκη από έναν ακόμη επιθετικό. Καλός ο Κωττάκης, αλλά κυρίως περιφερειακός όπως και ο Καρούσης, ενώ ο Στάμος παίζει καλύτερα ότι έχει .ελεύθερο ρόλο. Και μόνο με τον Σουσούνη είναι δύσκολο να βγάλεις μία κατηγορία. Από τον αγώνα με την Ηλιούπολη, ο Δημήτρης Σκούνας είχε δηλώσει ότι η ομάδα του είναι σε αναζήτηση επιθετικού, αλλά τέτοιο καιρό είναι δύσκολο να βρεις καλό παίκτη και δη σε ...οικονομική συσκευασία.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πανναξιακός έφτασε μία ανάσα από απόκτηση πολύ καλού παίκτη, αλλά χάθηκε λόγω γραφειοκρατίας. Όχι όμως και η δεύτερη προσπάθεια. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ο ότι 24χρονος Ιάκωβος Σταματίου μένει ελεύθερος από την ΑΕ Κω, ο Πανναξιακός κινήθηκε για την απόκτησή του. Έβαλε το χεράκι του και ο Θέμελης (γνωρίζονται ως αντίπαλοι από την εποχή που αμφότεροι έπαιζαν στην Β εθνική) και ο .γάμος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να έρθει το δελτίο του και να αγωνιστεί κόντρα στη Ρόδο την Κυριακή. Και αυτό γιατί εκτός αποστολής (αναχωρεί αύριο για την Αθήνα αεροπορικώς κι από εκεί για τη Ρόδο πάλι με αεροπλάνο) μένει εκ νέου ο Σουσούνης που ταλαιπωρείται από τους προσαγωγούς του.
Καλή εντύπωση
Ο 24χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας την Πέμπτη (παραδέχτηκε γελώντας ότι κρύωσε αρκετά την Τετάρτη που πάτησε το πόδι του στη Νάξο από την Κω μέσω Αθήνας) και έβαλε την υπογραφή του ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι «οι πληροφορίες που πήρα για τον Πανναξιακό ήταν πολύ καλές και έτσι σχεδόν χωρίς δεύτερη κουβέντα είπα το ναι. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ως ομάδα πριν από τρεις εβδομάδες όταν παίξαμε αντίπαλοι στη Κω ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του κ. Σκούνα που έχει ένα πολύ όνομα στα Δωδεκάνησα. Δεν μπορώ να μην κρύψω ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για την ομάδα του Πανναξιακού ενώ και ο κόσμος είναι κοντά σε κάθε παιχνίδι. Η δική μου δουλειά είναι να βάζω γκολ. Κι αυτό θα κάνω. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω με την παρουσία μου και το γκολ θα γίνει πιο εύκολο». Σχολιάζοντας μάλιστα τον προσεχή αντίπαλο της νέας του ομάδας, την Ρόδος τόνισε «έχουμε παίξει αντίπαλοι φέτος, εγώ με την φανέλα της ΑΕ Κως. Είναι μία καλή ομάδα, δυνατή στην έδρα της αλλά σίγουρα έχει αδυναμίες». 
Και μικρός
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Σκούνας γυρίζει στην ομάδα όπου έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις αρχές της περασμένης δεκαετίας και μάλιστα παίκτες όπως ο Πελέκης έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους υπό τις οδηγίες του Σκούνα. Και ο τερματοφύλακας Θέμελης έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόδου, ενώ ο Σταματίου παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από ΑΕ Περάματος Χαϊδάρι (Β και Γ εθνική) και Πανελευσινιακό ενώ στη Κω ήταν 1,5 χρόνο και φέτος είχε σημειώσει τρία γκολ στο πρωτάθλημα.  Όμως εκτός από τον Σταματίου ο Πανναξιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση .μικρού. Ο λόγος για τον Χρήστο Παναγιώτου που είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Προέρχεται από την ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας και θεωρείται απαραίτητος καθώς με τους τρεις μικρούς σε κάθε αγώνα οι λύσεις του Πανναξιακκού ήταν περιορισμένες κάτι που φάνηκε στον αγώνα με τα Μελίσσια όπου έλειπε λόγω καρτών ο Παπαδόπουλος και αγωνίστηκαν και οι τέσσερις μικροί (Πολυκρέτης, Κουφόπουλος, Καζανάς και Καρατέλιος), οι τρεις πρώτοι βασικοί. 
ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου