Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Ευσεβείς... πόθοι!" αν δεν πρόκειται για κωμωδία, τότε σίγουρα είναι τραγωδία.

Ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Απόστολος Ψαρράς ξαναχτύπησε. Και τι είπε; Τα έβαλε όχι με είδηση ή σχόλιο. Αυτή την φορά ξεπέρασε ακόμη και τον ...καλύτερο ευαυτό του. Τα έβαλε με ...δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη από την ηλεκτρονική μας σελίδα. Αυτό σίγουρα πάει για βραβείο.
Αν δεν το παίρναμε στην πλάκα, που όντως έτσι θα το πάρουμε, να απαντήσουμε σοβαρά ότι σε όλο τον κόσμο εκτός από τον "πλανήτη Ψαρρο-Νάξος" οι δημοσκοπήσεις δεν λένε τίποτε περισσότερο ή λιγότερο αυτό που νοιώθει ο αναγνώστης, ο χρήστης του διδικτύου και αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο (όπως συνηθίζεται να λέγεται από όλους, πλην όσων δεν τους συμφέρουν τα αποτελέσματα) και δεν αποτελούν ούτε ψήφο, ούτε κάλπη. Για να βρει ευκαιρία να γράψει όλα όσα παρακάτω θα διαβάσετε (τα οποία μάλιστα μας τα έστειλε σε ένα ακατανόητο αρχείο odt το οποίο δεν μπορέσαμε να το ανοίξουμε και το βρήκαμε  σε άλλη ιστοσελίδα η οποία το δημοσίευσε ως απάντηση χωρίς να μπει στον κόπο να δημοσιεύσει τι έλεγε η δημοσκόπηση, ψιλά γράμματα) τότε τα πράγματα αν δεν αποδίδονται σε λάθος ανάγνωση της δημοσκόπησης, είναι χειρότερα απ ότι ακούγεται ότι είναι για την παράταξη Μαργαρίτη...Και όπως διαπίστωσα από τα σχόλια, ότι λέει ο Ψαρράς το "λούζεται" ο δήμαρχός Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ας πρόσεχε...
Εμείς θα συνεχίσουμε με την επόμενη δημοσκόπηση...
Ιδου η απάντηση...
"Μετά τη "δημοσκόπηση" της "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ", προφανώς δεν χρειάζονται εκλογές!!
Είδατε τη "δημοσκόπηση" της "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ" στις 03/01/2012; Αν όχι τότε είστε αδικαιολόγητοι!
Καλά να μην ξέρετε τι θα γίνει στις άλλες δημοτικές εκλογές; Να μην ξέρετε με τι ποσοστά θα... χάσει ο Μαργαρίτης; Μα που ζείτε;
Είναι γνωστό βεβαίως θα μου πείτε, ότι αυτοί είναι οι ευσεβείς... πόθοι των αχόρταγων και αχάριστων, αλλά κι' αυτά μέσα στο... παιγνίδι είναι και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε!
Εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι πως οι εμπνευστές αυτής της "δημοσκόπησης" - διότι τόσο περίπλοκο πρόβλημα, ήταν αδύνατον να.......... το λύσει μοναχό του ένα... μυαλό - δεν σκέφθηκαν να βάλουν το ερώτημα: "Θέλετε να παραιτηθεί τώρα ο Μαργαρίτης"; Θα "έβγαινε" 50% +... υπέρ της παραίτησης, οπότε μπορεί και να πρότειναν... εξελέξεις!!
Έχω ξαναγράψει: ΠΟΣΑ άραγε ......; Και πόσα θα ακούσουμε ακόμα;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου