Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΧΜΕΣ

Δημότες Νάξου:
Με συγκινεί η "αθρόα" συμμετοχή σας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο νησί μας!!!
Οσον αφορά τη χθεσινή συμμετοχή σας στο Νοσοκομείο, για το πεντάευρω, όπου τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Υγεία απέκλεισαν το Ταμείο, ώστε "εσείς" να μην πληρώνετε το άδικο πεντάευρο, αυτή κι αν ήταν συγκινητική!!
Αλλά θα μου πείτε γιατί να συμμετάσχετε; Οσο θα υπάρχουν τα "κορόιδα" που ξεροσταλιάζουν όρθια στους δρόμους, εσείς από τον καναπέ σας θα χειροκροτείτε τ' αποτελέσματα!

Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου:
Δηλαδή 7ήμερη αποχή από την άσκηση καθηκόντων σας είναι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταφορά της δικαστηριακής ύλης και όχι για όλα τα άλλα που λουζόμαστε τελευταία; Εύγε! Αλλά θα μου πείτε ο καθένας για τη γούνα του νοιάζεται!

Πρόεδρο Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:
Πολύ μου άρεσε κ. Αναματερέ μου η προτροπή σας "να κόψει το λαιμό του ο Δήμος και να προσλάβει μόνιμο προσωπικό καθαριότητας". Ακόμα πιό πολύ όμως μου άρεσε ο φίλος ακροατής που είπε χαρακτηριστικά ότι καλά θα ήταν να κόψετε εσείς το λαιμό σας, να πάρετε σκούπα και φαράσι και να καθαρίζετε τους δρόμους.
Γενικά, είμαστε μιά πολύ ωραία ατμόσφαιρα, δεν μπορείτε να πείτε!
Υ.Γ. Α, να μην ξεχάσω. Αν στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα έχετε, αποφασίσετε να κλείσετε το ΧΑΔΑ της Νάξου, χάρη θα μας κάνετε! Ετσι κι έτσι κορεσμένος είναι. Εκτός κι αν αποφασίσετε να κάνετε κατάληψη της Κορφής Ξύδη για να παρεμποδίσετε τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις!!

κ. Γιάννη Βρούτση, Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ.:
Σχετικά με τη δήλωσή σας 'οτι αδυνατεί αυτή η κυβέρνηση να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάταξη της οικονομίας. Ντρέπεστε να πείτε ότι έχει δημιουργήσει άριστες προϋποθέσεις για την πλήρη πτώχευση της Ελλάδας;
Για ποιά οικονομία μιλάμε δηλαδή; Για τη Γερμανική;

κ. Ευάγγελο Βενιζέλο:
Ακούγοντάς σας να λέτε ότι θα γυρίσουμε στα επίπεδα του 2004, σκέφθηκα τί καλά θα ήταν να γυρίζαμε στο 2004. Τότε τρώγατε κι εσείς, τρώγαμε κι εμείς!
Τώρα τρώτε μόνο εσείς κι έχετε και γραφείο που στοίχισε ένα σχεδόν εκατομμύριο ευρώ. Αυτό θα πεί θυσία!
Διότι τώρα τα πληρώνει η κυβέρνηση και όχι η Siemens!
Ρουλα Μπράουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου