Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Κ" ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ»:
10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
«Σήμερα, η εφημερίδα «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» κλείνει έναν 10ετη κύκλο δημιουργικής παρέμβασης στην έγκυρη ενημέρωση των νησιών των Κυκλάδων.
Μια ασυμβίβαστη πορεία, που στα πρώτα δειλά της βήματά πέρασε από την αρχική αμφισβήτηση και δισταγμό, στο χρονικό σημείο να αποτελεί σήμερα μια ολοκληρωμένη και καταξιωμένη στη συνείδηση των αναγνωστών της εφημερίδα.
Με την παρουσία της, κάλυψε το τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο των ενημερωτικών ημερήσιων εφημερίδων στις Κυκλάδες.
Παρά τις όποιες δυσκολίες, καθώς και τις αντιξοότητες που το δυσπρόσιτο του νομού μας ακόμη και στην ενημέρωση εμφανίζει, η «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της αντικειμενικής πληροφόρησης.
Με επίπονες και επίμονες προσπάθειες, «κόντρα στα σημεία των καιρών» κατάφερε μέρα με τη μέρα να διευρύνει την αξιοπιστία της, να κερδίζει σε κύρος και να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση όλων μας.
Για τον κύκλο που μόλις έκλεισε, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της, από τους ιδιοκτήτες μέχρι και τους δημοσιογράφους.
Για τον κύκλο που τώρα ανοίγει, καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, για μια εξίσου δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της ενημέρωσης που απαιτεί το μέλλον».
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ
Βουλευτής Κυκλάδων
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΩΜΑΤΑΣ
Θεωρώ υποχρέωσή μου σήμερα που συμπληρώνονται 10 χρόνια υπεύθυνης ενημέρωσης του κυκλαδικού λαού και όχι μόνο, από την εφημερίδα «Κυκλαδική», να ευχηθώ στους πρωτεργάτες της και όλους τους συνεργάτες της, για πολλά χρόνια να συνεχίσουν την προσφορά τους προς το λαό των Κυκλάδων με υπεύθυνη ενημέρωση, για το καλό των νησιών μας.
Με ειλικρινή αισθήματα βαθιάς εκτίμησης
Ι. Χωματάς
Ιατρός

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
Κύριε Καρανίκα,
Με την επέτειο των 10 ετών έκδοσης της εφημερίδας σας «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ», εύχομαι ολόψυχα σε σας και τους συνεργάτες σας Χρόνια Πολλά και καλή συνέχεια σο έργο σας.
Η εφημερίδα σας έχει συμβάλει τα μέγιστα στην τοπική ειδησεογραφία, ώστε να αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον ιστορικό μελετητή.
Εύχομαι να συνεχίσετε επί μακρόν το δύσκολο έργο της αντικειμενικής καταγραφής των γεγονότων και ενημέρωσης του κοινού.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Εμμανουήλ Μαργαρίτης

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΛΑΣ
Κύριε Δ/ντά
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έκδοση της εφημερίδας σας, θα ήθελα να σας ευχηθώ για την συνέχιση της δραστηριότητάς σας για πολλά – πολλά χρόνια ακόμα και να σας συγχαρώ για το λειτούργημα που αναλάβατε της ενημέρωσης των πολιτών της Νάξου και των Κυκλάδων.
Το θάρρος που επιδείξατε και προχωρήσατε με επιτυχία στην καθημερινή έκδοση της εφημερίδας σας, σε ένα δύσκολο νησιωτικό νομό, σε συνδυασμό με την πλούσια ύλη της, αποτελούν εγγύηση για το μέλλον του έντυπου τύπου στις Κυκλάδες.
Εύχομαι η προσπάθεια να μη σταματήσει και να βελτιώνεστε συνέχεια, γιατί και η Νάξος και οι Κυκλάδες έχουν ανάγκη από σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση ώστε να διαμορφώνεται σωστή και υπέυθυνη άποψη των πολιτών.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δημήτρης Μπάιλας

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΦΑΣ
Κύριε διευθυντά,

Η συμπλήρωση 10 χρόνων έκδοσης της ημερήσιας εφημερίδας των Κυκλάδων ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ, δέκα χρόνων επιτυχημένης παρουσίας σας στον χώρο της καθημερινής ενημέρωσης, αποτελούν το καλύτερο πιστοποιητικό της αποδοχής του αναγνώστη.
Εύχομαι ειλικρινά σε όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ να συνεχίσει με την ίδια υπευθυνότητα, συνέπεια και περισσότερη αντικειμενικότητα την καθημερινή προσπάθεια για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και την ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη.
Εύχομαι από καρδιάς στις επόμενες δεκαετίες να αξιωθείτε πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και να έχετε όλοι οι συντελεστές της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ υγεία και ευημερία.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΓΚΟΥΦΑΣ
Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ
για τα 10χρονα της Κυκλαδικής
Η «Κυκλαδική» είναι η πρώτη ναξιώτικη ημερήσια εφημερίδα και αποτελεί ξεχωριστό γεγονός το ότι έχει ήδη κλείσει δέκα χρόνια καθημερινής, σταθερής παρουσίας στη Νάξο, αλλά και στις Κυκλάδες.
Η συμβολή της «Κυκλαδικής» στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, στην προβολή του τόπου και στην καταγραφή της ιστορίας του, είναι μεγάλη και ανεκτίμητη.
Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό την πορεία της στο χρόνο. Εύχομαι στον Πάνο Καρανίκα και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να πορεύονται στον δύσκολο δρόμο της δημοσιογραφίας δυναμικά και αταλάντευτα.
Νίκος Ι. Λεβογιάννης, φιλόλογος-πρώην Βουλευτής

Ο ΦΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ
Για τα 10 χρόνια της «Κυκλαδικής»
«Ως δημότης Νάξου και ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ημερομηνία της πρώτης εκδόσεώς της, εύχομαι στην «Κυκλαδική» - την πρώτη ημερήσια εφημερίδα των Κυκλάδων-, μακροημέρευση και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της.
Η καθημερινή ειδησεογραφική συνδρομή της σε ό,τι αφορά στα Κοινά των Κυκλάδων και της Νάξου, αναμφίβολα είναι απαραίτητη καθώς η εγκυρότητα της είναι αδιαμφισβήτητη. Όπως, πανθομολογούμενη είναι και η αντικειμενικότητά της.
Εύχομαι στην Δ/νση της «Κ» και σε όλους όσοι εργάζονται σ’ αυτή την εφημερίδα, κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
Φώτιος Μαυρομμάτης
Δικηγόρος, Παρ’ Αρείω Πάγω
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Προς την εφημερίδα «Κυκλαδική»
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δεκαετούς ανελλιπούς παρουσίας της εφημερίδας «Κυκλαδική», απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου στον εκδότη-διευθυντή της και τους συνεργάτες της, για τη συνέχεια της προσφοράς τους στα κυκλαδικά δρώμενα, σε μία περίοδο που ο Τύπος, η πολιτική και οι αξίες διέρχονται κρίση.
Η «Κυκλαδική» ως η πρώτη καθημερινή εφημερίδα στις Κυκλάδες από τις αρχές του 20ου αιώνα, άλλαξε άρδην τα δεδομένα της έντυπης πληροφόρησης στο νομό μας.
Η «Κυκλαδική» έγραψε και γράφει τη δική της ιστορία.
Λαζ. Νικ. Θεόφιλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
Επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ
Κύριε Διευθυντά
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία της έγκριτης εφημερίδας σας, σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη και να συνεχίσετε για πολλά πολλά χρόνια να ενημερώνετε την κοινωνία της Νάξου και των Κυκλάδων, συμβάλλοντας στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων, όπως και στον έλεγχο της οποιασδήποτε αυθαιρεσίας από όπου και αν προέρχεται.
Με εκτίμηση
Γιάννης Τζουάννης
Τέως Δήμαρχος Δρυμαλίας.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ
Πρίν 10 χρόνια, όταν πήρα το πρώτο φύλλο τής Κυκλαδικής στα χέρια μου, και είδα οτι είναι ημερήσια, είπα χαράς το κουράγιο του Παναγιώτη.
Ημουνα βέβαιος οτι δεν θα τα καταφέρει, αλλά έγινα συνδρομητής, ίσως ο πρώτος, μόνο και μονο ως ηθική συμπαράσταση στο τόλμημά του.
Ούτε να το φανταστώ δεν μπορούσα, οτι σήμερα θα είχα την χαρά να συμμετέχω ψυχικά σ αυτην την επέτειο.
Κι όμως η δημιουργικότητα του Ελληνα, έκανε το ανέλπιστο πραγματικότητα.
Τόλμησε, αν και μη ντόπιος σε ένα μικρό μέρος, δούλεψε ξενυχτώντας για να επιτύχει το στόχο του, σεβάστηκε την αλήθεια και τους ανθρώπους και πέτυχε το ακατόρθωτο. Να γιορτάζει η Κυκλαδική τα 10 χρόνια της.
Δε σχολιάζω την ποιότητά της, ως αυτονόητη, και την προφανή προσφορά της στο νησί μας, διότι αυτά ακριβώς την κράτησαν δυναμικά ζωντανή.
Μακάρι και οι ηγέτες της Χώρας μας, να ακολουθούσαν αντίστοιχες διαδρομές. Δεν θα φτάναμε στην εθνική κατάντια της κρίσης.
Ευχομαι να γιορτάσει πολλές-πολλές 10ετίες ακόμη.
Γιάννης Γ. Δημητροκάλλης

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δέκα χρόνια χθες, τριανταδύο χρόνια αντίπροχθες.
Σαν το νερό κυλούν τα χρόνια, έλεγαν οι παππούδες μας.
Και πράγματι πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της η "Κυκλαδική", εφημερίδα του Πάνου Καρανίκα. Γνωστός από την δημοσιογραφία του στο ΖΕΥΣ T.V. . Πολύ ευχαριστήθηκα που κυκλοφόρησε ημερήσια εφημερίδα στο νησί μας τη Νάξο. Τότε κυκλοφορούσε στη Νάξο η εφημερίδα "ΝΑΞΟΣ", ΄που είχε αρχίσει την πρ΄΄ωτη της κυκλοφορία το 1979, μηνιαία και εκδότης ο υπογράφων.
Αποφάσισα μετά από δύο χρόνια να σταματήσω την έκδοσή της, διότι είδα ότι η "Κυκλαδική"¨καλύπτει την ενημέρωση, αφού ήταν αφ' ενός ημερήσια αλλά το περισσότερο για την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχε. Για τούτο και για πέντε περίπου χρόνια συνεργάστηκα βάζοντας κκι εγώ ένα μικρόι πετραδάκι στην αμερόληπτη πληροφόρηση. Γνώρισα καλύτερα τον άνθρωπο, τον φίλο, τον Ναξιώτη (τότε πια, αφού είχε παντρευτεί Ναξιώτισσα), τον Πάνο Καρανίκα.
Η ¨Κυκλαδική" καλύπτει όλες τις ανάγκες ενημέρωσης και πληροφόρησης. Εύχομαι στα δέκα χρόνια των γενεθλίων της να προστεθούν πάρα, πάρα πολλά.
Με αγάπη
Ευάγγελος Δημ. Παπαδόπουλος

ΤΟ "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ"

«Μαζί με την ευχές μας για την περαιτέρω πορεία της «Κυκλαδικής» που ενημερώνει καθημερινά τους Ναξιώτες για τα τοπικά μας θέματα κι όχι μόνο, θα θέλαμε να επισημάνουμε και τα εξής: ο τοπικός περιφερειακός Τύπος παίζει ένα σπουδαίο ρόλο για την επίλυση των προβλημάτων, την ενημέρωση και τη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά. Επίσης δεσμεύει και ελέγχει την όποια εξουσία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Έτσι ο τοπικός Τύπος εκπληρώνει την αποστολή του που δεν είναι άλλη από την σωστή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας».
Θανάσης Καραβίας
Ο εκδότης και η συντακτική ομάδας της εφημερίδας «Βήμα της Νάξου»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΒΥΣΗΣ
«Τα δέκα συνεχόμενα χρόνια κυκλοφορίας μιας καθημερινής εφημερίδας αποτελούν από μόνα τους άθλο! Εύχομαι τον άθλο αυτόν να τον ξεπεράσει η "Κυκλαδική" και οι συνεργάτες της συνεχίζοντας για πολλά ακόμα χρόνια την κυκλοφορίας της εφημερίδας».
Γιώργος Καμβύσης
Εκδότης – Ιδιοκτήτης
της εφημερίδας «Μάσκα»

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ Ε. ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ
Επί τη δεκαετή εκδοτική επετείω.
Λαμπρά και αειφεγγής η διανυθείσα αξιόλογος, και από πάσης απόψεως, υποδειγματική και επιμελημένη δημοσιογραφική πορεία, της συμπληρούσης δεκαετή φωτεινή σταδιοδρομία αγαπητής και πεφιλημένης εις το υπ’αυτής δημοσιογραφικόν αναγνωστικό κοινόν εφημερίδος.
Η καταβαλόμενη άοκνος και αγωνιώδης προσπάθεια διά την καθ’ημέραν βελτιώσιν και ενημερωτικήν προσπάθεια, έφερε αξιόλογα και επαινετικά σχόλια, τον εξ αυτής αναγνωστών.
Ο γράφων ως εκ των απ’αρχής συνεργατών της, διακαώς εύχεται εις τους υπ’αυτήν δημοσιογραφούντας, υγείαν και μακρότητα ημερών προς συνέχισιν του αρξαμένου υποδειγματικού και αξιολόγου αυτών έργου.
Εις την αγαπητήν «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» απρόσκοπτον αγωνιστικήν διαδρομήν, όπως αύτη εορτάσει και το χιλιοστόν εκδοτικόν φύλλον.
Ιάκωβος Ε. Καμπανέλλης

Η ΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΟΥΝ
Προς ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έκδοση της πρώτης ημερήσιας εφημερίδας των Κυκλάδων, θα ήθελα να ευχηθώ στο φίλο και συνεργάτη μου εκδότη της Κυκλαδικής Παναγιώτη Καρανίκα, όχι μόνο να τα εκατοστήσει και ο ίδιος και η εφημερίδα, αλλά να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την καθημερινή ενημέρωση των Ναξίων και όχι μόνον.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ»
Roula Broun
Υπεύθυνη Τομέα Ενημέρωσης
Ρ/Σ Μεσόγειος.

Η ΔΑΝΑΗ ΜΑΥΡΟΥ
Δέκα χρόνια συνεχούς έκδοσης, αποδεικνύουν υπευθυνότητα, συνέπεια και συνεχή ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού. Τρια απαραίτητα στοιχεία για τη διάρκεια και καταξίωση μιας εφημερίδας στην κοινωνία. Και τα τρία, δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν, κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει σε πολλά επίπεδα μια εφημερίδα που απευθύνεται σε τοπικές κοινωνίες, όπως αυτές των νησιών. Είναι προφανές όμως, ότι η "Κυκλαδική", κατάφερε να αντιπαρέλθει τις δυσκολίες και να γιορτάζει σήμερα τη δεκαετή έκδοσή της, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον πρώτο μεγάλο κύκλο κυκλοφορίας της. Εύχομαι ολόψυχα, η προσπάθεια του εκδότη-διευθυντή της, Πάνου Καρανίκα και των συνεργατών του να συνεχιστεί με τον ίδιο ενθουσιασμό και συνέπεια για πολλά ακόμη χρόνια.
Δανάη Μαύρου
naxosnews.gr

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ
Αναμφισβήτητα σε κάθε επαρχιακό μέρος που εργάζομαι κατά καιρούς, διαπιστώνω τον πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει ο επαρχιακός Τύπος. Ετσι και κατά την διετή παραμονή μου στη Νάξο, (2009 - 2011), (με την ιδιότητα του προπονητή του Α.Ο. Πανναξιακός), το διαπίστωσα αυτό από την πρώτη ημέρα διαμονής μου στο νησί της Νάξου. Πιο συγκεκριμένα, για την εφημερίδα της Νάξου, την "Κυκλαδική", έχω να δηλώσω ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνία της Νάξου, αλλά και την καθημερινότητα, η ύπαρξη της συγκεκριμένης εφημερίδας. Μία καθημερινή εφημερίδα για να κυκλοφορεί καθημερινά στα περίπτερα και στους συνδρομητές, θέλει μεγάλο αγώνα και μεγάλες θυσίες. Πόσο μάλλον όταν δεν μιλάμε για εφημερίδα της πρωτευούσης, αλλά ενός νησιού στίς Κυκλάδες, όπως είναι η Νάξος. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα με αφορμή την συμπλήρωση (10) χρόνων από την ίδρυση της εφημερίδος "Κυκλαδική" να ευχηθώ από καρδιάς να τα εκατοστίσει, και να στέκει η εφημερίδα, πάντα στις επάλξεις, και κοντά (σύμμαχος), στα πολλά και ποικίλα προβλήματα του κάθε Ναξιώτη. Σημαντική και ανυπολόγιστη η προσφορά της "Κυκλαδικής" προς όλους τούς Ναξιώτες. Εύχομαι στον εκδότη της "Κυκλαδικής" κ. Καρανίκα και στους συνεργάτες του, καλό κουράγιο, καλή δύναμη, και πάντα πρώτοι στις επάλξεις! Είμαι βέβαιος, και αν σφάλω ας με διαψεύσει ο εκδότης της "Κυκλαδικής" κ. Καρανίκας, ότι για να συντηρηθεί μία εφημερίδα όπως η "Κυκλαδική" για τόσα πολλά χρόνια, πολλές φορές, χρειάστηκε να τυπωθεί, όχι με μελάνι, αλλά με "αίμα"! Πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα σας, και σας εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο.
Με τιμή
Στέφανος Μεϊμάρογλου
(Επαγγελματίας Προπονητής Ποδοσφαίρου)..

Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΒΟΥΛΑΣ
Την τελευταία δεκαετία η εφημερίδα «Κυκλαδική» έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είναι αυτή που βρίσκεται (ειδικά τα τελευταία χρόνια) δίπλα στα σωματεία και γενικότερα στον αθλητισμό της Νάξου. Έτσι δεν αισθανόμαστε και εμείς μόνοι μας στο δύσκολο αγώνα που κάνουμε καθημερινά, ώστε να κρατάμε τα παιδιά και τους γονείς τους όσο γίνεται πιο κοντά στον αθλητισμό. Μην ξεχνάτε ότι ο αθλητισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Η «Κυκλαδική» είναι κοντά μας, την ευχαριστούμε γι αυτό και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε κοντά μας - μέσω της εφημερίδας - ακόμα περισσότερο κόσμο.
Τάσος Βάβουλας
Προπονητής ομάδας μπάσκετ Πανναξιακού
Η ΠΟΠΗ...
Πριν από δέκα χρόνια σαν σήμερα γεννήθηκε και ακούστηκε ο πρώτος χτύπος της εφημερίδας μας. Από τότε πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χιλιάδες χτύποι γεμάτοι με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η μικρή μας κοινωνία .
Άγνωστη στην αρχή έκανε τα πρώτα της βήματα .Ήρθε αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια , κατάφερε να τα ξεπεράσει και να προχωρήσει με σταθερά βήματα στο σήμερα. Στη πορεία της αυτή βρήκε στήριγμα από όλο τον κόσμο της Νάξου.
Σαν μέλος της ¨οικογένειας ¨της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ εύχομαι χρόνια πολλά ,καλή δύναμη και καλή συνέχεια στη ¨μάνα¨ της οικογένειας μας , την ¨ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ¨.
Με εκτίμηση
Πόπη Μαργαρίτη.

3 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Ετήσιο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλά επιτόκια. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο κ.λπ. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Αν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για να βελτιώσετε τη χρηματοδότησή σας, η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία.

    ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √ Πάρτε ένα δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις
    √100% έγκριση δανείου
    ✓ Το NoviCap είναι γρήγορο, αξιόπιστο και αξιόπιστο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com ||

    Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και η προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα χαμόγελο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή