Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μήνυμα Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το Πάσχα


Το μήνυμα της θυσίας και της Ανάστασης του Θεανθρώπου, που πρέπει πάντα να ενυπάρχει στις ψυχές μας, κορυφώνεται τις άγιες, τούτες ημέρες που διανύουμε. Ειδικά στην παρούσα ιστορική στιγμή για τον Ελληνισμό, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Ανάσταση του Κυρίου που έπεται της εβδομάδας των Παθών, μας γεμίζει με ελπίδα και πίστη για το βέλτιστο.
Καθώς όλη η εν ζωή πορεία του Κυρίου αποτελεί παράδειγμα για προσφορά χωρίς προσωπικά υλικά οφέλη, αντλούμε κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσχέρειες σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.
Φέτος, η Ανάσταση βρίσκει την αυτοδιοίκηση σε μια νέα τροχιά, με δυσκολίες και προκλήσεις, τις οποίες, ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε προς όφελος των δημοτών.
Ως δημοτική αρχή, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον των νησιών μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία, προκειμένου να οδηγήσουμε το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην πρόοδο και την ευημερία.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους δημότες μας και τους επισκέπτες των νησιών μας να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα με υγεία και ευτυχία, προσδοκώντας την Ανάσταση και ανάταση ψυχών.
Μανόλης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου