Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για επιχειρηματίες – μέλη, εργαζομένους και άλλους ενδιαφερόμενους



Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνέχεια του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα της περιόδου Μαΐου - Ιουνίου 2011, ανακοινώνει το Αναλυτικό Πρόγραμμα διεξαγωγής τους, δίπλα
Τα προγράμματα απευθύνονται σε επιχειρηματίες-μέλη του, εργαζόμενους σε αυτούς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα υλοποιηθούν στα νησιά: Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Τήνο. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εξασφάλισε την συμμετοχή των ενδιαφερομένων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος στα ανωτέρω προγράμματα των οποίων η αρχική τιμή ήταν 150 - 200 ευρώ).
Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Οργάνωση και διαχείριση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης μέσα στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον» θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με καθηγητές του τομέα Επισιτικών Θεμάτων της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης & εξόφληση συμμετοχής: 3 Μαΐου 2011
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την Δικτυακή Πύλη του Επιμελητήριου Κυκλάδων: www.e-kyklades.gr ή να απευθύνονται στο Τμήμα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, τηλέφωνο: 22810 82346 επιλογή 3, e-mail: contact@cycladescc.gr καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου