Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ ΣΤΗΝ DETROP

Βράβευση της ΕΑΣ Νάξου μέσω του περιπτέρου «Νήσων Γη» στην 21η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Εξοπλισμού & Μηχανημάτων (Detrop) στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή από την Helexpo Α.Ε. έλαβε το περίπτερο «Νήσων Γη», σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου 2011, τελευταία ημέρα της 21ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Εξοπλισμού & Μηχανημάτων (Detrop) στην Θεσσαλονίκη.
Χάρη στην οργανωμένη και προσεγμένη παρουσία του περιπτέρου, η Επιτροπή της Έκθεσης απένειμε την τιμητική αυτή διάκριση, δείχνοντας παράλληλα την ιδιαίτερη υποστήριξή της στους τρεις φορείς που την απαρτίζουν: την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου. Τα προϊόντα μαστίχας Χίου, η γραβιέρα Νάξου, καθώς επίσης και το ελαιόλαδο Ζακύνθου, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αναμφισβήτητης υπεροχής έκλεψαν τις εντυπώσεις χάρη στη μοναδικότητά τους.
Το «Νήσων Γη» (περίπτερο 13, stand 56 ) συμμετείχε στην 21η Detrop, από 11 έως 14 Μαρτίου 2011 στα πλαίσια του προγράμματος «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης προϊόντων ΠΟΠ - ΠΓΕ στην εσωτερική αγορά» (Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία)».
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ.
Στο περίπτερο της έκθεσης παρευρίσκονταν ως εκπρόσωποι των Συνεταιρισμών ,από την ΕΑΣ Νάξου ο πρόεδρος κος Δημήτρης Καπούνης, από τη Ζάκυνθο ο πρόεδρος της ΕΑΣ κος Αντώνης Αντίοχος ,και από την Χίο ο κος Μίλτος Σαραντινίδης.
Από την Πέμπτη 10 Μαρτίου έως την Κυριακή 13 Μαρτίου στο κεντρικότερο σημείο της πόλης το εστιατόριο Αγιολί υπήρχε η δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν πιάτα εμπνευσμένα από τα προϊόντα των συνεταιρισμών.
Ακόμα τις μέρες αυτές στο συγκεκριμένο εστιατόριο οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών είχαν συναντήσεις με δημοσιογράφους των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης οι οποίοι τους πήραν συνεντεύξεις για τα προϊόντα και τη δράση των συνεταιρισμών.
Την Παρασκευή 11 Μαρτίου υπήρχε απευθείας σύνδεση του περιπτέρου με την πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Καθημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου