Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ευρωπαϊκή εβδομάδα ενέργειας και στην Αμοργό

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θολαρίων Αιγιάλης Αμοργού, και το Aegialis Hotel & Spa όντας αρωγoί σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή εβδομάδα ενέργειας (www.eusew.com), που διοργανώνεται παράλληλα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από 11 - 15 Απριλίου 2011 ή τα Σαββατοκύριακα πριν και μετά από αυτή την εβδομάδα.

Στην Ελλάδα, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, μόνο η Αμοργός συμμετέχει, διοργανώνοντας μία διημερίδα στις 9 & 10 Απριλίου 2011 .
Κύριοι Ομιλητές της Διημερίδας αυτής θα είναι ο κ. Γιάννης Οικονομίδης Μηχανολόγος - Μηχανικός του Ε.Μ.Π., ειδικός σε θέματα ενέργειας και ο κύριος Μαρτζανίδης, ειδικός σε θέματα ανακύκλωσης.
Στις 09/04 σε ανοιχτή ομιλία στο Πνευματικό κέντρο Θολαρίων Αιγιάλης, θα αναπτυχθούν στους κατοίκους του νησιού τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας σε οικιακό, και επαγγελματικό επίπεδο, με έμφαση στις τουριστικές επιχειρήσεις.
Στις 10 Απριλίου, τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου - Λυκείου Αμοργού, θα μεταφερθούν στο ΧΥΤΑ του νησιού, προκειμένου να ξεναγηθούν και να εξοικειωθούν με την έννοια της ανακύκλωσης. Θα γίνει επί τόπου ομιλία, για τη σημασία της ανακύκλωσης στη διάσωση του πλανήτη.
Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου