Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ: ΔΥΟ "ΑΤΥΧΗ" ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ...

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μας έφερε αντιμέτωπους με δύο άτυχα συμβάντα που έλαβαν μέρος στον χώρο ευθύνης του ΔΑΚ Νάξου. Το πρώτο χρονικά γεγονός σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια του αγώνα ΑΟ Παναξιακού – Νηρέα για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όπως κατήγγειλαν παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας στη διάρκεια του ημιχρόνου ανακάλυψαν ότι κάποιοι είχαν αφαιρέσει από τα αποδυτήρια τους χρήματα και κινητά τηλέφωνα. Η ενέργειά αυτή είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει τους παράγοντες του Νηρέα στην αποχώρησή τους, αρνήθηκαν να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο (το σκορ ήταν 3-0 υπέρ των γηπεδούχων) ενώ φέρεται να έχουν κατατεθεί και μηνύσεις κατ’ αγνώστων. Από τη πρώτη στιγμή η διοίκηση του Πανναξιακού στάθηκε στο πλευρό των φιλοξενούμενων εξέφρασε την αποδοκιμασία της με κάθε τρόπο και προχώρησε μάλιστα και σε έκδοση ανακοίνωσης όπου καταδικάζει ως απαράδεκτο το γεγονός.

Το δεύτερο χρονικά γεγονός συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου, όταν και πήρε φωτιά (λόγω βραχυκυκλώματος) μία από τις 25 λάμπες που βρίσκονται στην οροφή κι ενώ εκείνη τη στιγμή στο παρκέ πραγματοποιούσε προπόνηση η γυναικεία ομάδα ΖΕΥΣ του Φιλωτίου. Αμέσως εκκενώθηκε το γήπεδο, με την παρέμβαση των παραγόντων του Πανναξιακού ΑΟΝ που εκείνη την ώρα είχαν διοικητική συμβούλιο περιορίστηκε η έκταση της ζημίας. Το κλειστό όμως χθες Πέμπτη παρέμεινε κλειστό για να μπορέσει να στεγνώσει το παρκέ που μετράει μόλις δύο εβδομάδες… ζωής.

Όπως ήταν λογικό επικοινωνήσαμε με τον Αρτέμη Μαργαρίτη, πρόεδρο του ΔΑΚ Νάξου που τοποθετήθηκε και για τα δύο γεγονότα « Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για άτυχα συμβάντα που δυστυχώς δεν έπρεπε να συμβούν. Στο πρώτο, αυτό του ποδοσφαίρου, η ευθύνη βαρύνει τους αρχηγούς των ομάδων και μόνο, κάτι που αποτελεί και πάγια τακτική όλων στα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Απ΄ ότι έχω πληροφορηθεί με δεδομένο ότι ακόμη διεξάγεται έρευνα δεν υπήρξε παραβίαση και όφειλε ο αρχηγός αποστολής του Νηρέα να κλειδώσει τα αποδυτήρια όταν η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστεί με τον Πανναξιακό. Εμείς έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ουσιαστικά είναι έξω από την δικαιοδοσία μας. Για το θέμα της καμένης λάμπας στο κλειστό γυμναστήριο, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και μάλιστα στο σπίτι μας. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι αντέδρασαν σωστά και έγκαιρα. Και η υπεύθυνος (σ.σ. Ρένα Μαύρου) εκείνη τη στιγμή του γηπέδου ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια που έδωσαν οι παράγοντες του Πανναξιακού. Από την πλευρά μας έχουμε τα συστήματα ασφαλείας με τα απαραίτητα πιστοποιητικά από την πυροσβεστική ή την Αστυνομία ώστε το γυμναστήριο να λειτουργεί άψογα. Ήδη έχει αποκατασταθεί η λάμπα που κάηκε και οι ομάδες είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν άμεσα. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα επιπλέον ασφάλειας των αγωνιστικών χώρων»



Ανοίγει το SuperCup του βόλεϊ

Στον αγωνιστικό τομέα, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού ΑΟΝ το γεγονός ότι κλήθηκε να συμμετάσχει στη γιορτή του βόλεϊ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Σαντορίνη. Η πρόσκληση ήρθε μέσω της διοργανώτριας αρχής και της ομάδας του Ηφαίστου, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει (17:00) δύο ώρες πριν από το πρώτο σερβίς του αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και οι προπονητές των δύο ομάδων υπόσχονται ένα τόσο εντυπωσιακό θέαμα που θα καθηλώσει τους θεατές στο κλειστό της Σαντορίνης.



# Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α κατηγορίας και ο Πανναξιακός υποδέχεται εντός έδρας τον Α.Σ. ΙΟΥ την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα 13.30 με σκοπό τη δεύτερη νίκη του. Είχε προηγηθεί η νίκη στα χαρτιά επί του Αστέρα Κορθίου, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου