Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ



Μετά από μία μεγάλη διακοπή ξεκινούν και πάλι οι υποχρεώσεις των ομάδων του ομίλου των έξι για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Πάντως με τις συνεχείς αναβολές και όλα τα παρατρά-γουδα που συνέβησαν, το πρωτάθλημα των Κυκλάδων φτάσαμε να τελειώσει λίγο πριν το Μουντιάλ. Ο Πανναξιακός πάει στην Ίο με μόνο στόχο να πάρει τη νίκη, καθώς από δω και μπρος δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τους παίκτες της Ναξιώτικης ομάδας περιμένοντας βέβαια στραβοπάτημα της Ανω Σύρου...
Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή του Πανναξιακού, κ. Στέφανου Μεϊμάρογλου, την νίκη θα επιδιώξει η ομάδα της Νάξου, στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, στην Ίο, με την ομώνυμη ομάδα, για δύο λόγους, πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε: «Θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς της νίκης, για να κρατηθούμε ψηλά στον σχετικό βαθμολογικό πίνακα των αγώνων μπαράζ, αλλά και για να κάνουμε τους αντιπάλους μας, να βλέπουν εφιάλτες, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πανναξιακός και μόνο λόγω ονόματος, είναι ένας σύλλογος, που προκαλεί στους αντιπάλους του, τρόμο, φόβο, και δέος, πόσο μάλιστα, όταν τους καταδιώκει σε απόσταση βολής»!!!
Από εκεί και πέρα, ο αξιόλογος προπονητής της ομάδος του Πανναξιακού, κ. Στέφανος Μεϊμάρογλου, έχει να αντιμετωπίσει, μία σειρά από προβλήματα, καθώς ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας ΠαλάζηςΔημήτρης, τέθηκε οριστικά νόκ-άουτ, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ενώ και ο Γρηγορόπουλος Αλέξης, είναι τραυματίας, και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.
Στην αποστολή για την εν λόγω αναμέτρηση, ο Στέφανος Μεϊμάρογλου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Βασιλάκη Βασίλη, Κατσάνη Γιώργο, Τσάπι Μπεκίμ, Φάρκωνα Μανώλη, Κατσάνη Νίκο, Βασαλάκη Γιώργο, Χαμηλοθώρη Αντώνη, Πολυκρέτη Μανώλη, Σουσούνη Λευτέρη, Αγγελή Μιχάλη, Λιμπερτά Γιώργο, Ανεβλαβή Γιώργο, Σφυρόερα Γιώργο, και Γρηγορόπουλο Αλέξη, και Ζαφείρη Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου