Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ "Κ"



Μόνο μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες του Πανναξιακού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει τον τίπλο του πρωταθλητή Κυκλάδων και την άνοδο στη Δ Εθνική. Η ΑΝω Σύρος θέλει μόνο μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει τον τίτλο και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες ήδη αρχίζουν να σκέφτονται τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά με νέο -και πάλι- τοπίο με δύο κατηγορίες. Ετσι και ο τεχνικός του Πανναξαικού περιμένοντας να ολοκληρωθεί η σεζόν, κάνει τα πλάνα του για τον Σεπτέμβρη. Την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον αδιάφορο ΑΟ Πάρου, ενώ, αν δεν έχει κριθεί τίποτε, θα δώσει την τελευταία αγωνισιτκή τον μεγάλο αγώνα με τον Αστέρα Κορθίου στην Ανδρο. Πάντως, επειδή στο ελληνικό και δη στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο κανείς δεν πιστεύει στα θαύμτα ο τεχνικός του Πανναξιακού κ. Στέφανος Μεϊμάρογλου ήδη κοιτάει το μέλλον σε δηλώσεις που έκανε στην “Κ”:
- Στην αρχή της χρονιάς είπατε ότι στόχος είναι να φτιαχτεί μια ομάδα για το μέλλον και όχι μία που θα βγάλει την χρονιά. Επετεύχθη κάτι τέτοιο;
-Η ομάδα του Πανναξιακού, έχει έναν κορμό, 17 υπολογίσιμων ποδοσφαιριστών, και μπορεί, πάνω σε αυτούς, να χτιστεί, η ομάδα της επόμενης σεζόν.
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, είναι οι:
1) Κατσάνης Νίκος,
2) Αγγελής Μιχάλης,
3) Σουσούνης Λευτέρης,
4) Βασιλάκης Βασίλης,
5) Γρηγορόπουλος Αλέξης,
6) Λιμπερτάς Γιώργος,
7) Κατσάνης Γιώργος,
8) Πολυκρέτης Μανώλης,
9) Φάρκωνας Μανώλης,
10)Δρύς Δημήτρης,
11 )Τσάπι Μπεκίμ,
12)Χαμηλοθώρης Αντώνης,
13)Βασαλάκης Γιώργος,
14)Α νεβλαβής Γιώργος,
15)Σφυροέρας Γιώργος,
16)Βιλαντώνης Κώστας,
17)Ζαφείρης Δημήτρης
-Ναι, αλλά θα παρμείνει αυτός ο κορμός, καθώς υπάρχουν κάποιοι παίκτες “σημαίες” που έχουν μεγάλη ηλικία...
- Γιά όλους τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, η εισήγηση μου είναι πώς πρέπει να παραμείνουν, και την νέα χρονιά στην ομάδα του Πανναξιακού, καθώς είναι όλοι τους πολύτιμοι, και έχουν πολλά να προσφέρουν ακόμα, στον ιστορικό σύλλογο του Πανναξιακού. Αναφορικά με τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες, δηλαδή τους, Κατσάνη Νίκο, Αγγελή Μιχάλη, και Βασαλάκη Γιώργο, είναι σε τέτοια φυσική, αλλά και αγωνιστική κατάσταση, που μπορούν να βοηθήσουν αποφασιστικά την ομάδα και την νέα σαιζόν. Για δε τον Κατσάνη τον Νίκο, εάν ακούσει αυτά που θα του πώ, μπορεί να παίξει άνετα ακόμα, τρείς αγωνιστικές περιοδους, και σε ανταγωνιστικό επίπεδο!
-Δεν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;
Βεβαίως, η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί, σε κάποιες θέσεις που «πονάεl», και πω συγκεκριμένα, θα αναφέρω τις απόψεις μου επ’ αυτού, σε αναλυτική πρόταση μου, που θα κοινοποιήσω τις επόμενες μέρες στο Δ.Σ. της ομάδος.
Ωστόσο, το ιδανικό για κάθε ομάδα, είναι να υπάρχουν ανα κάθε θέση, από δύο μάχιμο ι ποδοσφαιριστές, και τρέις πολύ καλοί γκολκίπερς.
Οπότε το ρόστερ του Πανναξιακού, από τους 17 παίκτες που αριθμεί σήμερα, πρέπει να φτάσει μίνιμούμ, στους 23 παίκτες.
-Εντοπίσθηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι;
- Εχω εντοπίσει, κάποιους παίκτες, γειτονικών ομάδων, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά τον Πανναξιακό, όμως και για αυτό το θέμα, θα ενημερώσω γραπτώς, το Δ.Σ. τις αμέσως επόμενες μέρες.
-Μιλάμε για την επόμενη σεζόν. Αυτή η σεζόν έχει τελειώσει;
-Το πρωτάθλημα, δεν έχει ακόμα τελειώσει, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, στα δυο εναπομείναντα μάτς που έχουν μείνει, με Α.Ο. Πάρου, και Αστέρα Κορθίου, διαδοχικά, για να τερματίσει η ομάδα μας, πολύ ψηλά, και στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ.
-Το δικό σας μέλλον στον Πανναξιακό πως το βλέπετε;
- Σε 15 μέρες τελειώνει η συνεργασία μου, με την ομάδα του Πανναξιακού, και δεν έχουμε έρθει σε κάποια συμφωνία, αναφορικά με την επέκταση, ή όχι, της συνεργασίας μου με την ομάδα, για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.
Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουμε από απουσίες ποδοσφαιριστών, και τραυματισμούς, θα προσπαθήσουμε μαζί με τους εναπομείναντες παίκτες μου, να κλείσουμε την χρονιά, ποιοτικά και θεαματικά, όπως έτσι, μαζί πορευτήκαμε, καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, 2009 - 2010, όπου σε σύνολο, μέχρι τώρα, 25 επίσημων αγώνων πρωταθλήματος, και κυπέλου, έχουμε τον εντυπωσιακό απολογισμό των, 16 νικών, 4 ισοπαλιών, και 5 ηττών. Φέρνοντας τον Πανναξιακό, πρωταθλητή, στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, και φιναλίστ, στον τελικό του κυπέλου Κυκλάδων, ενώ η ομάδα στην ειδική βαθμολογία των αγώνων μπαράζ, βρίσκεται αυτήν την στιγμή, στην 3η θέση.
- Πως αισθανθήκατε βλέποντας την ανακοίνωση των φιλάθλων του Πανναξιακού η οποία απαιτεί από την διοίκηση να παραμείνετε σαν προπονητής στην ομάδα;
- Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους «ηρωϊκούς» ανθρώπους, του συνδέσμου φιλάθλων Πανναξιακού, για την πρόσφατη ανακοίνωση τους, με την οποίαν εκφράζουν δημοσίως, την εκτίμηση τους προς το πρόσωπό μου. Ηταν κάτι πολύ σημαντικό, στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική σταδιοδρομία μου. Φεύγοντας από την Νάξο, θέλω να έχω κάνει φίλους, και να με εκτιμούνε, γι’ αυτό που έκανα, και για αυτό που προσπάθησα να κάνω. Ενας σοβαρός προπονητής, έχει μόνο προβλήματα να αντιμετωπίσει, και στο πρόβλημα επάνω, ήμουν παρών, και έδωσα λύσεις. Είναι μεγάλη μαγκία, για έναν προπονητή, και για μία ομάδα, γενικότερα, να έχει διάρκεια, και ο φετινό ς Πανναξιακός, ήταν μία ομάδα από «ατσάλι», και δεν «γονάτισε)), παρά τις άσχημες συγκυρίες, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.
Οποιαδήποτε άλλη ομάδα, με τις συγκυρίες προβλημάτων, που είχαμε εμείς φέτος, θα είχε βγεί εκτός στόχων, από τόν Οκτώβρη μήνα. Βλέπουμε για παράδειγμα, την ομάδα της Μυκόνου, που έχει να κάνει νίκη, από τα μέσα Φεβρουαρίου, σχεδόν τέσσερις μήνες, που σημαίνει ότι αυτή η ομάδα, δεν είχε διάρκεια φέτος, στην απόδοση της. Εμείς φτάσαμε 15 Μαίου, και διεκδικούμε ακόμα στόχους, ενώ είχαμε αξιοζήλευτη διάρκεια στην απόδοση μας, και μέχρι την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ, κάνουμε τους αντιπάλους μας, να βλέπουν εφιάλτες, και να κάνουν εν μέσω οικονομικής κρίσης, μεταγραφές εκατομμυρίων, για να νικήσουν τα «μωρά)) του Πανναξιακού! (βλέπε, Σύρος, με τους αλλοεθνείς παίκτες της)!
Κλείνοντας, και θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση, στους εγχειρισμένους προσφάτως, τραυματίες ποδοσφαιριστές μας, Παλάζη Δημήτρη, και Χαμηλοθώρη Μιχάλη, καθώς επίσης, και στον Γρηγορόπουλο Αλέξη που είχε κάποιο μικροτραυματισμό, με το μηχανάκι του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τον μασέρ της ομάδος, κύριο Σωτήρη Σωτηρίου, για την άψογη συνεργασία, που είχαμε καθόλη την διάρκεια της σαιζόν, και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας, καθώς επίσης και τους υπαλλήλους του Δ.Α.Κ. Νάξου, τον κ. Μανώλη Σαντοριναίο, και τον κ. Βαγγέλη, για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα, και για τις προσπάθειες τους, για την όσο το δυνατόν, καλύτερη παραμονή μας, στον χώρο του σταδίου, που κακά τα ψέμματα, είναι ένα γερασμένο γήπεδο, που χρήζει άμεσης ανακαίνισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου