Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΝΙΚΗ "ΧΡΥΣΑΦΙ"



Την Κυριακή 31-1-2010 η ομάδα Νεανίδων βόλεϊ του Παννάξιακου Α.Ο.Ν. αντιμετώπισε στα πλαίσια των play off την ομάδα του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό γήπεδο της Σύρου.
Το αβαντάζ της έδρας το έχει το σωματείο που έχει τερματίσει πρώτο (στις 2 νίκες κατακτάς το Πρωτάθλημα) καθώς ο Πανναξιακός στο πρωτάθλημα κατέλαβε την 2η θέση έπαιξε εκτός έδρας.
Η ομάδα του Γ.Φραγκίσκου (Γενάρης) μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και πήρε το πρώτο σετ στη συνεχεία η αντίπαλος ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και ισοφάρισε
1-1 σετ το τρίτο σετ το πήρε πάλι ο Πανναξιακός 2-1 ταο τέταρτο σετ το κέρδισε ο Φοίνικας 2-2 και περνάμε στο tame break δείχνοντας στοιχεία μεγάλης και έμπειρης ομάδας ο Πανναξιακός κέρδισε το παιχνίδι και μαζί το αβαντάζ έδρας που είχε η Σύρος.
ΤΑ ΣΕΤ
1. 13 – 25
2. 25 – 20
3. 22 – 25
4. 25 – 20
5. 6 – 15
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Πρ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΖΑΝΟ ΜΑΡΙΑ, ΒΕΛΩΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ, ΧΡΙΣΤΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΕΡΓΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΚΟΥΝΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ ΜΥΡΤΩ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ : Πρ. ΑΛΤΝΤΟΥΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΑΓΓ., ΡΟΥΣΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΑΠΑΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΚΟΣΙΑ ΝΖΟΥ ΕΥΑΓ., ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΦΑΝΗ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ, ΤΣΑΛΑΓΚΑ ΧΡΙΣ., ΓΡΥΣΠΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ ΜΙΚ., ΓΑΒΑΛΑ ΘΗΡΕΣΙΑ, ΔΕΛΑΣΟΥΔΑ ΜΑΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου