Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ



Οι Συνεταιριστικές Εκλογές ολοκληρώθηκαν...
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των επομένων εικοσιτετραώρων…
Έκπληξη δεν σημειώθηκε…
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος της «Ένωσης» Δημήτρης Καπούνης...
Ας αναφερθεί ότι κατά τις τελευταίες εβδομάδες που οι συνεταιρισμοί ψήφιζαν για τους εκπροσώπους τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Νάξου, πολλά συνέβησαν… Έριδες υπήρξαν. Όπως υπήρξαν και δόλιες συμπεριφορές που στόχο είχαν να κάποιοι υποψήφιοι να «καούν»…
Το παρασκήνιο των εκλογών, κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι τώρα θα βγει στην επιφάνεια. Τώρα, είναι, που θα αποκαλυφθούνε οι ανορθόδοξες μεθοδεύσεις κάποιων σε βάρος συνυποψήφιων τους. Και το επισημαίνουμε ετούτες τις ώρες αυτό, διότι οι πρωτεύσαντες σε ψήφους αναμένεται να συνέλθουν σε σώμα προκειμένου να «μοιράσουν» τα αξιώματα…
Μοιραία, μετά το «κλείσιμο» και αυτής της διαδικασίας, οι χαμένοι θα βγουν στο προσκήνιο της τοπικής επικαιρότητας και, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα ανοίξουν τα χαρτιά τους καταγγέλλοντας πρόσωπα και πράγματα…
Στο σημερινό μας σημείωμα, και πριν παραθέσουμε τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο, τους αντιπροσώπους στην ΠΑΣΕΓΕΣ, τους αντιπροσώπους στην ΚΕΣΠΥ και τους αντιπροσώπους στην «Ελαιουργική», θα κάνουμε αναφορά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπρόσωπος Α.Σ. Χώρας Νάξου, δημοτικός σύμβουλος Στάθης Αγγελής, ο οποίος στρέφει τα βέλη του εναντίον της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ.
Αναφέρει στην ανακοίνωσή του αυτή, ο κ. Αγγελής:
«Αλγεινή εντύπωση και πονηρά ερωτηματικά προκύπτουν από την ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο.Νάξου (Ν.Δ.), δύο ημέρες πριν από τις εκλογές στην Ε.Α.Σ. Νάξου.
Αφού καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς όσο μπορούσαν ήταν παρόντες, είτε καλώς είτε κακώς, και αφού έφτασαν μέχρι το συνέδριο των αντιπροσώπων μας στις 12-12-2009, τώρα ξαφνικά βγάζουν μια ανακοίνωση αναξιόπιστη και παράλογη και τα παρατούν όλα στο έλεος του Θεού.!
Τώρα, που έπρεπε να βοηθήσουν με τον τρόπο τους την τριάδα που ψήφισαν οι αντιπρόσωποι στη συγκέντρωση που έγινε στις 12-12-2009, τώρα που έπρεπε να συγκρατήσουν τον κάθε αντιπρόσωπό μας να στηρίξει την τριάδα, παραδίνουν τα όπλα και σκέφτηκαν μήπως κομματικοποιήσουν τις εκλογές.
Αυτά είναι πονηρά τεχνάσματα και το μόνο που προκαλούν είναι αηδία και οργή στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα, που πρέπει να είναι κοντά στον αγρότη, στον κτηνοτρόφο κ.λπ., παρατούν τα όπλα και φεύγουν από τη μάχη.
Τώρα, που επί δύο μήνες οι αντιπρόσωποί μας έδωσαν μάχες για να εκλεγούν, τώρα τους εγκαταλείπουν για δικούς τους λόγους που κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται.
Εμείς, οι αντιπρόσωποι ποτέ δε θέσαμε θέμα κομματικοποίηση στις αγροτικές εκλογές στους Πρωτοβάθμιους Συνεταιρισμούς, αφού υπάρχει ένα και μόνο ψηφοδέλτιο και μέχρι τέλους θα δώσουμε αυτόν τον ωραίο αγώνα, χωρίς επηρεασμούς και χωρίς πονηρά ερωτηματικά.
Αυτοί όμως που έβγαλαν την ανακοίνωση θα εισπράξουν ακόμα μία «τύφλα», διότι αυτό αξίζουν (όπως έγραψε η Λη Τζώρτη) και θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει από την αυριανή εκλογή».
-Η παραπάνω επιστολή του κ. Αγγελή προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε., έχει ημερομηνία 16.12.2009
*Είναι μια επιστολή αιχμηρή και με πολλούς αποδέκτες, η οποία θα σχολιαστεί δεόντως και ποικιλοτρόπως…
Στις εκλογές τώρα, και στα αποτελέσματα…
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1. Ζαχαράτος Ιάκωβος του Ευαγγέλου (Ν.Δ.) 20, Καπούνης Δημήτριος του Γεωργίου (ΠαΣοΚ) 43, Μαράκης Ιωάννης του Πέτρου (ανεξάρτητος) 10, μαργαρίτης Σταμάτης του Γεώργιου (Ν.Δ.) 17, Σέργης Σταμάτης του Μιχαήλ (ΠαΣοΚ) 40, Σκάρκος Σπύρος του Ιωάννη (Ν.Δ.) 17 και Χωριανόπουλος Νικηφόρος του Νικολάου (ΠαΣοΚ) 41.
Αντιπρόσωποι για την ΠΑΣΕΓΕΣ:
1. Κρασσάς Βασίλειος του Ηλία, 19
2. Σέργης Νικόλαος του Αντωνίου, 49
Αντιπρόσωποι για την ΚΕΣΠΥ:
1. Ρώτας Βασίλειος του Δημητρίου, 19
2. Χουζούρης Νικόλαος του Στεφάνου, 41
Αντιπρόσωποι για την Ελαιουργική:
1. Αξαόπουλος Εμμανουήλ του Νικηφόρου, 16
2. Λεγάκης Ευάγγελος του Ιωάννη, 41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου